Новини за компанията
Още пет междинни етапа на състезанията на ИнстаФорекс бяха обобщени
2019-05-13 09:40:00

Резултатите се събират така че сме готови да обявим имената на победителите в следните конкурси: ИнстаФорекс снайпер, Реално скалпиране, FX-1 Рали, Късметлийски трейдър и 1 милион опции.

ИнстаФорекс поздравява победителите и пожелава на всички участници да намерят имената си в нашия конкурс.

ИнстаФорекс Снайпер

Най-бързите и най-точните търговци с точни реакции се състезават в ИнстаФорекс. Резултатите от последния етап от състезанието ИнстаФорекс Снайпер посочиха Арпиар Аякович Шахбазян от Армения като победител. Следващият етап от конкурса ще се проведе от 20 май до 24 май 2019.

Реално скалпиране

Състезанието Реално скалпиране изисква точна реакция, адекватно ниво на любопитство и желание за учене. Опитът ни учи бавно и с цената на грешки. Следователно, търговецът трябва да надгражда уменията си търпеливо. Днес Михаил Владимирович Курпас от Украйна е номер едно в него. Честито! Продължавайте така! Каним всички търговци да се възползват от възможността да се преборят и да спечелят следващия етап от конкурса, който ще се проведе от 3 юни до 28 юни 2019.

Рали FX-1

Женис Аликович Залинбаев от Казахстан показа най-добрия резултат на последния етап от състезанието FX-1 Rally. Ние аплодираме шампиона и му пожелаваме да докаже титлата на най-добрия пилот в следващите етапи на състезанието FX-1 Rally. Ако желаете да изпитате спиращото дъха усещане за състезание за лидерство и сте готови за интензивния сблъсък - вие сте добре дошли на старта на още един FX-1 Rally етап! Можете да се регистрирате и да участвате в следващото състезание, което ще се проведе от 00:00 до 17 май 2019 г. до 23:59 на 17 май 2019 година.

Късметлийски Трейдър

Устойчивата ръка и ориентацията към успеха са ключът към победата в състезанието. Ако можете да проведете перфектна търговска сесия в рамките на състезанието, както това е направил Александър Николаевич Гринев, вие също ще имате шанс да победите в един от етапите. Имаме удоволствието да поздравим Александър и да ви напомним, че следващият етап на конкурса ще продължи от 13 май до 24 май 2019.

Един милион опции

Невероятно популярно състезание от ИнстаФорекс - Един милион опции привлича много търговци на всеки етап, които се борят за титлата на най-добрия търговец на опции. Според резултатите Сенадернадин от Босна и Херцеговина спечели на последния етап от конкурса. Моля, имайте предвид, че състезанията се провеждат всяка седмица от понеделник до петък.


Научете повече за конкурсите

Снимки и коментари на финалистите