Tin tức và sự kiện
Peraduan Great Race sedang berlangsung!
2023-07-11 13:01:00

Salam sejahtera semua! Peringkat kedua peraduan akaun demo kami Great Race, dengan jumlah hadiah keseluruhan terkumpul sebanyak AS$55,000, telah tamat. Sudah ada dua peringkat dan dua selanjutnya akan datang.

Kami mempunyai berita menarik untuk anda! Anda masih berpeluang untuk mendaftar pusingan ketiga peraduan. Anda hanya perlu menghantar permohonan anda sehingga 16 Julai. Hanya klik pautan ini untuk bermula.

Kami ingin mengingatkan anda bahawa anda boleh menyertai peraduan Great Race seberapa banyak kali yang anda mahu. Anda boleh menyertai peraduan pada setiap peringkat. Anda hanya perlu membuka akaun demo baharu.

Pada setiap peringkat, kami menyediakan kepada semua peserta dengan AS$100,000 dalam modal permulaan dan syarat dagangan yang sama, termasuk leverage 1:500, saiz dagangan antara 0.01 hingga 10 lot, dan keupayaan serta peluang untuk menggunakan sebarang teknik, strategi dan EA.

Peserta yang mencapai hasil dagangan yang terbaik diberikan ganjaran yang lumayan dan memenangi bonus besar sebagai penghargaan atas usaha mereka. Bonus ini boleh digunakan dalam peringkat akhir peraduan Great Race.

Peringkat ketiga peraduan bermula pada 17 Julai. Nama para pemenang akan diumumkan pada bulan Ogos. Semoga nasib memihak kepada anda!

Register